Comeback på marathonsträckan.

Stockholm marathon i början på juni var min senaste marathon. Min hundrade marathon var det sista loppet efter en vår fylld av marathon och ett antal förkylningar och andra strul med slemhinnor i näsan. Nu skulle bekymren få vila bort och jag skulle bygga upp kroppen igen. Slutade med fler bekymmer och sjukdomsperioder som hindrat träning. Dock har jag äntligen fått klarhet i problemen och ska nu operera näsan i December.

Innan dess finns dock två marathon Nigara falls marathon nu på söndag 15 oktober och Saitama marathon i november. Jag kommer att resa via Chicago där vädret senaste veckan visat upp ett sommaransikte. Min form är jag osäker på men jag har ändå sprungit några halvamarathon i Jönköping, Stockholm och Köpenhamn samt Lidingöloppet. Dock har kroppen inte varit i någon bättre form och jag varit tillräckligt frisk för att kunna delta. Dock börjar min samling av lopp där jag är frisk nog för att delta men inte för att kunna ta i ordentligt, att bli väl många.

Jag ser dock alltid framåt och tror att 2018 efter operation kan bli bra men nu ska det kämpas i årets två sista marathon. Nu första steget mot helgens marathon och det är att resa till Chicago.

Det verkar bli helt ok väder på söndag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *